Bedrijfsprofiel

  • WGF is een eenmanszaak, met de kenmerken van een belastingconsulent, administratiekantoor en organisatieadvies;
  • gericht op het MKB, met name het micro- en kleinbedrijf;
  • en biedt de mogelijkheid om alle administratieve en fiscale werkzaamheden op een eenvoudige, inzichtelijke wijze te organiseren, automatiseren en te verwerken;
  • ten behoeve van het leiden van uw onderneming.

 

Missie

De missie van WGF is om van toegevoegde waarde te zijn voor ondernemingen, op gebied van financiële administratie, organisatie en management. De belangrijkste waarden, die de missie van WGF hebben bepaald, luiden als volgt (STEP):

 

WGF baseert zijn richting en structuur op:

  • kennis, ervaring en onderzoek,
  • gericht op wet- en regelgeving, innovatieve oplossingen en marktkennis,
  • om daarmee, vanuit een functioneel werkend model,
  • duurzame samenwerkingen te acquireren.

 

Achtergrond

Mijn naam is Wouter Glimmerveen, ik ben afgestudeerd als accountant met een Master-titel (2008) en heb de opleiding tot accountant (Accountant-administratieconsulent) afgerond in 2013. Na 10 jaar werkervaring in zowel Nederland, als in het buitenland, ben ik uit het vak gestapt om zelfstandig een onderneming te starten. Vanwege mijn financieel-administratieve ervaring, en ervaring als ZZP-er, sta ik graag klaar voor andere ondernemers, om hen te ondersteunen bij hun financiën en bedrijfsstrategie.

 

Wat mij uniek maakt

Op 16-jarige leeftijd (1999) ben ik 100% arbeidsongeschikt verklaard. Toch ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken, met veel succes. Ik heb bij diverse werkgevers in Nederland in de accountancy gewerkt, en heb mijn diploma’s gehaald: BSc Accountancy, MSc Accountancy & Controlling, en Accountant-Administratieconsulent. Daarna ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer.

Door mijn ervaring bij diverse werkgevers, en als zelfstandig ondernemer, heb ik kunnen werken voor honderden zzp-ers, MKB-ers, non-profit-organisaties, overheden en grote multinationals, met binnenlandse en buitenlandse contacten, waaronder in Nederland, Gambia en India. Behalve WG-Financial, heb ik diverse ondernemingen zelf geleid, op gebied van kleding, ontwikkelingshulp, sportonderwijs en webshops.

Een rekensom:
In Nederland zijn er 800.000 mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Er zijn 80.000 mensen werkzaam in de sector Accountancy & Financiële administratie. Daarvan is ongeveer 10% AA of RA (openbaar accountant). Wat is de gemiddelde kans van slagen als je 100% arbeidsongeschikt bent?