Missie

Mijn naam is Wouter Glimmerveen, zelfstandig ondernemer met een achtergrond in de accountancy. De missie van WGF is om van toegevoegde waarde te zijn voor ondernemingen, op gebied van financiële administratie, organisatie en management. De belangrijkste waarden, die mijn missie hebben bepaald, luiden als volgt (STEP):

 

 

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als accountant met een Master-titel (2008) en heb de opleiding tot accountant (Accountant-administratieconsulent) afgerond in 2013. Na 10 jaar werkervaring in zowel Nederland, als in het buitenland, ben ik uit het vak gestapt om mijn eerste onderneming te starten. Vanwege mijn financieel-administratieve ervaring, en ervaring als ZZP-er, sta ik graag klaar voor andere ondernemers, om hen te ondersteunen bij hun financiën en bedrijfsstrategie.

 

Wat mij u uniek maakt

Op 16-jarige leeftijd (1999) ben ik 100% arbeidsongeschikt verklaard. Toch ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken, met veel succes. Ik heb bij diverse werkgevers in Nederland in de accountancy gewerkt, en heb mijn diploma’s gehaald: BSc Accountancy, MSc Accountancy & Controlling, en Accountant-Administratieconsulent. Daarna ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer.

Door mijn ervaring bij diverse werkgevers, en als zelfstandig ondernemer, heb ik kunnen werken voor honderden zzp-ers, MKB-ers, non-profit-organisaties, overheden en grote multinationals, met binnenlandse en buitenlandse contacten, waaronder in Nederland, Gambia en India. Behalve WG-Financial, heb ik diverse ondernemingen zelf geleid, op gebied van kleding, ontwikkelingshulp, sportonderwijs en webshops.

Een rekensom:
In Nederland zijn er 800.000 mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Er zijn 80.000 mensen werkzaam in de sector Accountancy & Financiële administratie. Daarvan is ongeveer 10% AA of RA (openbaar accountant). Wat is de gemiddelde kans van slagen als je 100% arbeidsongeschikt bent?